Blog psaný od srdce

Obyčejný nákup :-)))????

18. 4. 2015 12:58
Rubrika: Nezařazené

    Co jsem komu udělala :-)?.

    Včera jsem s dcerou vyrazila na nákup do Lidlu. Podotýkám, že já zde nakupuji tak jednou za čtvrt až půl roku. A mám k tomu pádný důvod:-)).

    Po zaplacení u kasy jsem k dceři jen tak prohodila, že snad nebudu "houkat", teda spíš můj nákup. Už jednou se mi to podařilo, zažila jsem to tam.

    Takže samozřejmě na má slova došlo, při odchodu houkání, naběhla ochranka....

    Po mém vysvětlení, že to určitě houká salám, že v tom mám už zkušenost, pán z ochranky salám odblokoval, omluvil se a já odcházela. Teda chtěla jsem odejít, kdyby houkání nezačalo znova. Takže vyndat celý nákup, ještě že jsem toho měla málo, pár položek. V nervozitě a zmatku jsem si nemohla vzpomenout, u které kasy jsem byla a kde mám účtenku... hrůza, ať žijí zmatky. Naštěstí účtenka ležela v kabelce:-). Pán usoudil, že tam už nemám nic, co by mohlo houkat, tak mě "propustil". Asi s tím má velké zkušenosti:-).

    Dcera i syn sem chodí běžně nakupovat, tento salám kupují běžně, ale nikdy neměli problém jako já. A já už podruhé.

    Musím říct, že jsem se cítila hodně trapně, Lidl narvaný lidmi, kteří po mě koukali a já potupně vyndávám nákup z tašky, hledám účtenku.... Ještě dnes mám v sobě ten nepříjemný pocit.

    Ale co vím jistě,hodně dlouho tam nepůjdu a salám dám občas koupit mé rodině, těmto projde.

    Teď už se této historce zasměju, beru to s humorem, jak mě v Lidlu "nemají rádi":-))). Ale věřte mi, nebylo mi včera dobře. 

 

     

 

     

Zobrazeno 1210×

Komentáře

zuzankie

Já s ničím takovým zkušenost nemám, když chodím zatím nakupovat do naší vesnické jednoty, ale doufám, že příští rok, pokud budu na škole dál od domova a pokud budu bydlet na intru, že se mi to nestane. Vtipné by bylo, kdyby začala pípat moje bílá hůl. :D

IrenaT

Díky Zuzanko za tvůj komentář. Ať se ti daří!

Zobrazit 14 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio