Blog psaný od srdce

Pokračovací Alfa kurz:-)

26. 9. 2014 13:21
Rubrika: Nezařazené

Musím se s vámi podělit o radost. O radost, kterou jsem včera měla:-).

Včera jsem byla na prvním setkání pokračovacího kurzu Alfa, o němž jsem přesně před týdnem s nadšením psala. Toto nadšení mi zůstalo.

Pan farář byl tak hodný a připravil pro nás cyklus osmi setkání pro absolventy kurzů Alfa s názvem Jak plněji prožívat život z víry. Pro mě ohromně zajímavé. Setkání jsme měli na faře, kde se nás sešlo kolem 25, všech věkových kategorií. Bylo to opravdu milé a příjemné setkání lidí, kteří si mají co říct. Setkání při kávě či čaji a malém pohoštění.

Začali jsme písní Tvoje jméno vyznávám, ze zpěvníku Koinonia, při kytaře.  Mimochodem, písně z něj přímo miluji:-). První přednáška se týkala svátostí,včera o svátosti křtu. Následovala diskuze, názory některých z nás, kdy jsem pilně naslouchala:-. Všechno toto mě hodně zajímá.

Také pro mě bylo překvapení, setkání a jednou signálnicí:-).

Na konci nám pan farář navrhl, že bychom se mohli přesunout do kostele k modlitbě. Byl to pro mě úžasný a neopakovatelný zážitek, být v tichu a tmě (jen tři svíčky svítily) v kostele při modlitbě. Cítila jsem tam něco neopakovatelného, něco co mi zůstalo v srdci...... Opradovou sílu poznání, zklidnění, radost, odevzdání se....

Díky Pane za toto společenství a za setkání s TEBOU.

 

Zobrazeno 652×

Komentáře

kacarovi3

Irenko,zase se máš na co těšit.To těšení příjemně naplňuje náš všední život a dělá ho krásným.Ach,kdyby to tak bylo stále.

IrenaT

Díky moc.

kacarovi3

Mám teď po podzimním setkání čistých srdcí a bylo nám tam fakt báječně.Teda Magda mohla jídlo dochucovat líp ale pracovala pro nás velkou láskou a obětavostí a za to ji velké dík.Po 30 letech jsem si mohl prohlédnout Vranovskou pláž a zavzpomínat si,jak to vypadalo dřív.Místo převozu je tam moderní most.Vše jsem nafotil a tak kdyby jsi chtěla,můžu to sem hodit.

IrenaT

Tak to jsi se měl tam moc hezky. A fotky sem můžeš dát :-).

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio